Sari Selin-Perrin, SISUSTUSSUUNNITTELIJA

ELÄMÄSI NÄKÖISTÄ SISUSTUSSUUNNITTELUA

Sujuvaan kauniiseen arkeen sekä miellyttäviin työpäiviin liittyy ehdottomasti tilat joissa aikaamme vietämme. Onnelliseen ja toimivaan arki- sekä työpäivään  kannattaa  sijoittaa,   se maksaa itsensä takaisin! Minun ja yritykseni arvoja ovat aitous, rehellisyys sekä avoimuus. Jokainen projekti ja niihin liittyvä yhteistyö on minulle todella tärkeä. Sitoudun niihin kunnioituksella. Rakastan luovaa ja innovatiivista työtäni. Kotipaikkani on Tampereella mutta työskentelen mielelläni ympäri Suomea. Rakastan Lappia, jonne tunnelmalliset sisustuskseni sopivat täydellisesti.

Olen hyvä konkretisoimaan asiakkaan toiveet todelliseksi tilaksi kalusteineen, materiaaleineen, väreineen ja valoineen budjettia kunnioittaen. Suunnittelen ravintoloita, toimitiloja ym. julkisia kohteita sekä koteja. Työhöni kuuluu uusien inspiroivien tilojen suunnittelu sekä olemassa olevien tuunaus/ faceliftaus. Tuen yritysten brändejä sisustuksella.

AVAIMETKÄTEEN-SISUSTUSSUUNNITTELUPALVELU

Tarjoan myös avaimet käteen palvelua. Palvelu tarkoittaa että asiakas saapuu valmiiseen kotiin/ tilaan, missä kaikki tarpeellinen kodinkoneista tyynyliinoihin, kalusteista valaisimiin ja astioihin on jo paikoillaan ja tila on siivottu. Kiireisen ihmisen/ yrityksen unelma!

SARI SELIN-PERRIN, TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Opiskelin ensimmäistä kertaa sisustusalaa Ranskassa  missä asuin noin 30 vuotta. Palasin Suomeen, ammattikorkeakouluun päivittämään oppejani alkaen vuodesta 2011. 4 vuotta matkasin pienestä idyllisestä ranskalaisesta pikku kylästä kerran kuussa Suomeen viikoksi opiskelemaan. Nyt asun kokonaan Suomessa. Ranska jätti minuun oman twistinsä sekä persoonana että sisustussuunnittelijana.