HINNAT – Tarifs

_C1B9609-Modifier-Modifier - Copie KOTKA SISUSTUSSUUNNITTELU IN DESIGN SELIN

Näytä alkuperäinen kuva   Tilasuunnittelussa ei aina ole kyse budjetista vaan halusta ja motivaatiosta luoda miellyttävämpää arkipäivää ja työolosuhteita, voida paremmin. Joskus pelkkä keskustelu ammattilaisen kanssa  auttaa mielikuvituksen ja motivaation herättämiseksi kohti sinun omaa uniikkia ja toimivaa tilaasi. Voin antaa neuvoja, voimme suunnitella yhdessä tai voin tehdä puolestasi koko projektin.

Tilasuunnittelussa on kyse  harmoniasta, mittasuhteista, fiiliksistä, materiaaleista, fokuksista, valaistuksesta, neliömetreistä sekä luomisesta mutta myös oikeista kestävistä päätöksistä.         Ota yhteyttä ja kerro mitä haluat niin katsotaan mitä juuri sinun projektisi, haaveesi maksaa. Jokainen työ on omansa, sille on mahdotonta antaa hintaa etukäteen. Etsitään yhdessä paras ratkaisu sinulle.

KOTKA SISUSTUSSUUNNITTELU IN DESIGN SELIN TAMPE                         DESIGN SELIN SISUSTUS TILASUUNNITTELU

OTA YHTEYTTÄ
 KOTKA SISUSTUSSUUNNITTELU IN DESIGN SELIN TAMPERE LEMPAALA

TARIFS

Le Design d’intérieur est une question de feeling entre le commanditaire et son designer.

Il  est important, lors de notre première rencontre, d’échanger, de connaître vos motivations, vos inspirations et votre budget. Je vous apporte un regard extérieur  professionnel, créatif et innovant.

Le budget est  variable selon l’ampleur de vos envies. La première rencontre nous permet de découvrir votre projet et d’orienter mon travail.


CONTACTEZ-MOI

KOTKA SISUSTUSSUUNNITTELU IN DESIGN SELIN TAMPERE LEMPAALA