HOTELLI-RAVINTOLA. Hôtel-Restaurant Le Domaine de Chalvêches

In design Sélin kotka tampere sisustus yritykset

Näytä alkuperäinen kuva

IN design Sélinin yhteistyössä omistajien kanssa suunnittelema Hotelli – Ravintola Domaine de Chalvêches (tunnelman ja kokonaisvaltaisen aistimaailaman luominen, pintamateriaalit ja värimaailma, kalusteet, valaistus, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen). Hotellin 10 uniikkia huonetta saivat teemansa ympäröivästä luonnosta sekä paikallisesta historiasta:  Globetrotteur, Bohemien… Riverside, Sweet cherry,,,

In design Séline décoration d’intérieur de l’hôtel-

La décoration d’intérieur de l’hôtel-restaurant Le Domaine de Chalvêches par IN design Séline & CO. Ardèche, France.  Le magnifique nature autour et l’histoire d’Ardèche ont donné les thèmes pour les 10 suites uniques: Bergerie, Riverside, Sweet cherry…

Domaine de Chalvêches – 07230 FAUGERES

In design Sélin kotka tampere sisustus yritykset
decoration d interieur l’hôtel-restaurant Ardèchein