Hammaslääkäri klinikka. Clinique dentaire

KOTKA INDESIGN SELIN SISUSTUSSUUNNITTELU ODOTUSHUONE LÄÄKÄRI

Asiakas toivoi klinikastaan näköisensä, potilaita rauhoittavan tilan, jossa yhdistyy hänen rakkautensa luontoon sekä intohimonsa musiikkiin. Työstin suunnitelmassani kaikkia ihmisen aisteja.  Potilas rentoutuu tilassa jossa luonnonrytmi kohtaa rakennetun rytmin. Taustalla laadukasta musiikkia.

« 6n kuukauden työskentelyn jälkeen Sarin kanssa on yhteenveto yhteistyöstä loistava. Hän on erittäin ammattitaitoinen, tarkka materiaalivalinnoista sekä työn toteutuksesta, kuin myös projektin seurannasta. Hyvät suhteet arkkitehtiin. Sari kuuntelee toiveitani ja huomioon ottaa innovatiivisesti henkilökohtaiset toivomukseni. Suosittelen häntä lämpimästi. »

KOTKA INDESIGN SELIN SISUSTUSSUUNNITTELU ODOTUSHUONE LÄÄKÄRI


KOTKA INDESIGN SELIN SISUSTUSSUUNNITTELU ODOTUSHUONE LÄÄKÄRI

« Après 6 mois de collaboration avec Mme Perrin pour la création d’un cabinet dentaire le bilan est excellent. Très professionnelle, rigoureuse dans le choix des matériaux et dans la réalisation ainsi que le suivi du chantier. Très bons rapports avec l’architecte. A l’écoute des doléances, s’adapte aux besoins personnels et apporte des idées innovantes et variées. A conseiller chaleureusement. « 

KOTKA INDESIGN SELIN SISUSTUSSUUNNITTELU TILASUUNNITTELU

OTA YHTEYTTÄ.

BRÄNDÄTÄÄN TOIMITILASI YRITYKSESI TAVOITTEIDEN MUKAISEKSI

 KOTKA INDESIGN SELIN SISUSTUSSUUNNITTELU TILASUUNNITTELU