ROMANTTINEN RANSKALAINEN MAALAISTYYLI. Charme d’une maison à la campagne

ROMANTTINEN RANSKALAINEN MAALAISTYYLI.IN DESIGN SELIN KOTKA

« Sari auttoi meitä ammattitaidollaan talomme restoroinnin ja sisustamisen yhteydessä. Arvostimme hänen uusia, innovatiivisia ideoitaan ja tapaa kuunnella. Hänen mielipiteensä veivät päätöksiämme oikeeseen suuntaan ja lopputulos on mahtava. Hänen neuvonsa välttivät meitä kalliilta virheiltä sekä turhalta työltä. Suosittelen Saria lämpimästi. Danielle B. – Ardeche. »

 

« Sari PERRIN nous a efficacement aidés lors des différentes étapes de restauration et d’aménagement de notre maison. Toujours à l’écoute, proposant sans imposer, nous avons fortement apprécié ses suggestions novatrices. Elle nous a permis de décider, et le résultat final nous comble. Ses conseils avisés nous ont évité bien des erreurs, et qui plus est,nous avons économisé en supprimant certains travaux inutiles. Recommander Mme PERRIN, c’est rendre service Danielle B. – Ardèche »

IN DESIGN SELIN KOTKA TAMPERE porvoo