RANSKALAINEN+SKANDINAAVINEN TYYLI. Le style français +scandinave

RANSKALAINENSISUSTUSTYYLI IN DESIGN SELIN KOTKA

Ranskalainen sisustustyyli

Tyypillinen skandinaavinen ja ranskalainen sisustustyyli erottuvat toisistaan huomattavasti kuten alla olevista kuvista voi todeta. Ranskalainen tyyli on vastakohta skandinaavisuuden eleettömyydelle, se on runsaampaa – « eleellisempää », rentoa ja pehmeää, runollistakin? Yksityiskohtia löytyy enemmän. Se on ajaton tyyli, jossa yhdistyy täydellisesti esteettisyys sekä mukavuus.

Etelässä aurinko ja värit ovat läsnä, Suomessa harvemmin.  Mielenkiintoinen kysymys onkin miksi suomalaiset ovat niin kiintyneet mustavalkoiseen sisustamiseen? Ulkona on monesti harmaata, väritöntä ja valotonta, miksi sisätiloihin ei tuoda hieman väriä? Väri on tärkeä tunnelmanluoja!

Kankailla on tärkeä paikka ranskalaisessa sisustamisessa.  Luonnon materiaalit, kuten pellava, puuvilla, villa ja juutti ovat täydellisiä valintoja ranskalaista tunnelmaa luodessa. Älä käytä räikeitä väriejä, mutta sävyjä jotka tulevat luonnosta. Patinoidut pinnat, elämää nähneet esineet syventävät sisustusta.

Ps. Aavistus pitsiä tai ryppyistä kangasta…

RANSKALAINENSISUSTUSTYYLIINDESIGNSELINTAMPERE

Le style Scandinave

Le style scandinave est un style très intemporel. Il n’a jamais été un style «tape-à-l’œil». Il se distingue par un mix entre esthétisme et fonctionnalité, l’envie de produits intemporels à la valeur préservée. Les formes et matières choisies s’intègrent à de nombreuses architectures différentes. De la manière dont ce style scandinave est «rehaussé» dépend le côté tendance de l’aménagement.

Je suis finlandaise et ce côté intemporel et authentique du style Scandinave fait partis de ma façon de travailler les lieux. Avec les souhaits et besoins des clients je crée des intérieurs cosy et fonctionnels.

kkkk

CHEZ NINNI & SAMI

mmmmmm

RANSKALAINENSISUSTUSTYYLI IN DESIGN SELIN KOTKA

INSPIREZ VOUS: SCANDINAVIEN STYLE…

FRENCH STYLE…

FRENCH COUNTRY STYLE

                 IN design Séline, Ardèche
Aubenas 07200 Privas 07200 les Vans 07140