SUUNNITTELIJA

Image2

_C1B9609-Modifier-Modifier - CopieKOTKA TAMPERE SISUSTUS TILASUUNNITTELU

Näytä alkuperäinen kuva

Olen Sari Selin Perrin IN Design Sélin -yrityksen perustaja ja tilasuunnittelija/ muotoilija. (Karelia AMK + MJM Ecole de décoration d’intérieur, Lyon).

Suurin voimavarani on pitkä kokemukseni  sisustusalan eri ammateista joka on antanut hyvän tilanne- ja analyysikyvyn nopeisiin, toimiviin ja tunnelmallisiin ratkaisuihin. Olen ahkera ja huolellinen, kanssani on joustavaa tehdä työtä. Luon kauniita tiloja joissa ihmisen on hyvä olla.

Noin 30 vuotta Etelä-Ranskan ja Suomen välillä on tehnyt tehtävänsä: olen puoliksi etelää ja puoliksi pohjoista. Nämä vastakohdat ovat luoneet tyylistäni omansa.  Töissäni luonnon vahva mukanaolo tulee Suomesta kuten myös erittäin suuren tärkeyden antaminen tilojen toimivuudelle. Värit ja tietty intensiivisyys suunnittelussani ovat tulleet mukaan Ranskasta.

Vastakohdat ja jännitteet tekevät tilasta ja sen sisustuksesta kiehtovan. Harmonia kaipaa disharmoniaa ollakseen mielenkiintoinen. Puu ja metalli, kivi ja lasi tarvitsevat toisiaan luodakseen mielenkiintoisen kokonaisuuden. Käytän tätä samaa periaatetta työstämissäni tiloissa.  Lisään luonnonrytmin ihmisen luomaan rytmiin jotta voisimme hyvin rakennetussa tilassa.

Suomessa kotipaikkojani ovat Tampere, Kotka ja koko Kymijoenlaakso. Työt muuallakin Suomessa ovat tervetulleita.

In design sélin tilasuunnittelua tampere lempaala nokia kotka sisustus

Sari Selin Perrin
+ 358 505234946
+   33 645271482

         Contactez-moi 

Olen Sisustussuunnittelijat SI Ry:n jäsen, joka on valtakunnallinen kouluttaneiden sisustussuunnitteljoiden yhdistys

In design Séline design d’espace aubenas nimes uzes privas sauna finlandaise décoration d’intérieur home stating plan

 

_C1B9609-Modifier-Modifier - Copie

 

Contradictions et tensions entre les matériaux et les formes, les lumières et les ombres, rendent l’espace et son design fascinant. L’ harmonie a besoin de disharmonie pour être intéressante, comme la chaleur du bois réveille la froideur du métal, comme le verre sublime  la beauté de la pierre. J’utilise le même principe dans les espaces que je crée. J’amène le rythme naturel pour casser le rythme construit par l’homme pour que nous nous y sentions bien.

30 ans de vie professionnelle entre la Finlande et la France ont nourri mon expérience : je suis moitié du Sud et moitié du Nord. J’ai besoin de ces deux cultures opposées pour me sentir en harmonie créative. Les contrastes entre Nord et Sud ont créé mon style et ma façon d’habiller les espaces. En effet, la forte présence de la nature autant que l’importance que je donne à la fonctionnalité, provient de ma culture finlandaise, tandis que le traitement des  couleurs et de l’ intensité de l’espace provienne de ma culture française.

J’ai travaillé des années sur les chantiers comme décoratrice, coordinatrice de travaux et peintre. J’ai donc une large expérience dans l’univers de la construction et de la création des maisons.

En France, je vis en Ardèche méridionale prés d’Aubenas, Les Vans, Joyeuse, Ales etc.

Je suis licenciée en designer d’espace et d’objet à l’université de sciences appliquées de Karelia en Finlande.

Sari Selin Perrin
+ 358 505234946
+   33 645271482
Contactez-moi